A 6 hetes játék 2014.július 3-án kezdődik, melyet országosan 19 Cinema City moziban lehet játszani, de elérhető mobil alkalmazáson, a facebookon és egy, külön a játék idejére létrehozott microsite-on is.

A játékos kedvű mozizónak csupán annyit kell tennie, hogy a mozijegyen megtalálható kódot begépeli a már említett felületek egyikén és gombnyomásra el is indul a játék. Azonnali nyereménnyel gazdagodik minden második játékos, de ha rögtön nem nyert sincs veszve semmi, hiszen a begépelt kóddal részt vehet a heti nyeremény sorsorsoláson vagy a végső nagy főnyereményekért szállhat versenybe.

A Cinemix-hez sok szponzor is csatlakozott, így a játékosokra értékes heti – és főnyeremények várnak. Heti nyereményként többek között szerepel ausztriai raftingtúra, Body Shop, Guess vagy Bonbonetti ajándékcsomag, de nyerhető családi belépő a Dinoszauruszok élete c. kiállításra, valamint konzol játékok az 576 KByte felajánlásával.

A játék fődíjai: egy Opel Adam személygépkocsi, az egyik nyertes elutazhat a Lufthansával egy karibi hajóútra partnerével a Royal Caribbean jóvoltából, egy szerencsés néző pedig Cinema City VIP éves mozi bérlettel lesz gazdagabb.

Címkék: cinema, city, reklám, kis szines