A céges ajándék megfelelő kiválasztása ahonapajandeka.hu szerint is nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy vállalkozásának megítélése pozitívan alakuljon, és elérhetősége mindig szem előtt legyen. Ehhez természetesen elengedhetetlen az ötletesség, a kreativitás, és hogy mindezzel érzelmileg sikerüljön hatnia a megajándékozottakra. Nézzük most, melyek azok a céges ajándékok, melyekkel biztosan nem lőhet mellé, tevékenykedjen bármely területen is!

céges ajándék

1. Tokok, nyakba akasztók

Az iPhone és az iPad mindennapjaink részét képezik, és gyakorlatilag már sehova sem megyünk nélkülük. Mivel mindig nálunk vannak, így védelemre, valamint megfelelő tárolóeszközökre van szükség hozzájuk. Ha tokokkal, vagy nyakba akasztóval kedveskedik ügyfeleinek, biztos lehet abban, hogy a munka során mindig partnereinél lesznek az ajándéktágyak, ezzel a közös üzleti kapcsolatra emlékezvén.

2. Hamutartó, öngyújtó

Dohányzók körében biztosan nagy sikernek örvendenek majd ezek a kiegészítők. Az exkluzív minőség garantáltan jó választás lehet, ha tehát nagyobb keret van céges ajándékok készíttetésére, erre érdemes ügyelni.

3. Kulcstartó

Praktikus, bárki által hasznosítható darabról van szó, mely ráadásul tökéletesen alkalmas arra, hogy cégéről információkat, elérhetőséget közöljön.

4. Illatszerek fürdőzéshez

Akár egyedi emblémás, kimagasló színvonalat képviselő darabokkal is kedveskedhet hölgyeknek. A minőség szintén fontos, ügyeljen arra tehát, milyen minőségű illatszerrel kedveskedik céges ajándékként.

5. Kártya

Vannak cégek, melyeknek szolgáltatásai között szerepel kifejezetten az egyedi hátlappal rendelkező kártyák készítése, nyomtatása. Saját logóját, elérhetőségeit minden további nélkül elhelyezheti pókerszettek, valamint egyéb kártyajátékok hátoldalán.

6. Bögrék

Bárki íróasztalán jól mutatnak, és ráadásul funkciójukat tekintve is kitűnő választásnak bizonyulnak. Ötletes formavilággal megválasztott darabok kedvencekké válhatnak, és a megajándékozott minden reggele velük indulhat.

7. Egér, egéralátét

Az asztali számítógéppel végzett munka elengedhetetlen kiegészítői ezek. Ha ilyet választ céges ajándékként, biztosan hasznos ajándékkal járul majd hozzá üzleti partnere mindennapi munkájához.

8. USB elosztó

Bár felületét illetően kevesebb lehetőség rejlik benne, de alapvető információkat mindenképpen el tud helyezni az apró alkalmatosságon, ami szintén elősegíti az irodai tevékenységet.

9. Jégkaparó

Elsősorban férfiak számára bizonyul hasznos ajándéknak. Nem túl gyakori a céges ajándékok között az efféle autós kiegészítő, pedig bizonyára saját példájából is tudja, hogy mennyire hasznosnak bizonyul.

10. Szövegkiemelő, notesz

Mindig jól jön, ha kéznél vannak ezek, de ha ilyenre esne választása, arra mindig ügyeljen, hogy egyedi darabbal rukkoljon elő. Notesz esetében ez történhet például formájára vonatkozóan, a szövegkiemelőnél pedig a felületén helyet kapott minták, ábrák kapcsán lehet kreatívan választani.

Céges ajándék beszerzés alkalmával ahónapajándéka szerint is célszerű szem előtt tartani az egyediséget, hiszen ezzel nem csak az ügyfelek érzelmeire hathat, hanem jobban elnyerheti tetszését is velük, mint egy sablonosnak számító ajándékkal. Ne sajnálja az időt arra, hogy kitalálja, mi az, ami saját tevékenységi körét is valamelyest szimbolizálja, de a partner számára is hasznos lehet.

Címkék: céges, ajándék, reklám