A plasztikai beavatkozások csodái elérhetővé váltak az átlagemberek számára is, és ma már szinte bármely nő megnagyobbíttathatja a melleit, felvarrathatja ráncait, vagy bármilyen más szépészeti beavatkozásnak alávetheti magát az előnyösebb külső érdekében.

null

Az interneten számos helyen nyílik lehetőségünk, hogy plasztikai szimulátorokkal megnézzük, hogy milyenek lennének testünk bizonyos részei egy-egy beavatkozás után. Akár arcunkat szeretnénk ránctalanítani vagy mellünket felvarratni, esetleg megnagyobbíttatni, az internetnek köszönhetően számos olyan oldalt találhatunk, ahová nem kell mást tennünk, mint feltöltenünk képeinket és az egyszerű alkalmazások segítségével máris nekikezdhetünk a virtuális plasztikai eljárásnak, hogy majd a végeredményt szemlélve eldönthessük, hogy valóban szeretnénk-e az átalakítást vagy sem.

Ha például mellünket szeretnénk átalakítatni, nagyobbítani, kisebbíteni vagy felvarratni, töltsünk fel három különböző képet mellünkről egy ilyen virtuális szimulátorral futó oldalra, melyen egyen elölről, kettőn pedig oldalról látszódjanak a mellek. Miután ezt megtettünk, a virtuális plasztika segítségével nagyon könnyedén olyanra formálhatjuk melleinket, amilyenre csak szeretnénk. A képeket, melyeket így nyertünk, és kívánt méreteinket jelenítik meg, ki is nyomtathatjuk és megmutathatjuk plasztikai sebészünknek, aki így teljes és tökéletes képet fog kapni arról, hogy mit is szeretnénk elérni valójában.

Ha mellnagyobbítás, kisebbítés vagy felvarrás szükségeltetik, ne várjon tovább, hanem keressen rá a drfalus.hu oldalra és lépjen kapcsolatba velük. Az oldalon számos referenciát talál majd, mely elégedett kliensek előtte és utána képeit mutatja meg Önnek. Ha arcán, hasán, lábain vagy teste bármely más részén szeretne átalakítást, akkor is nyugodtan forduljon hozzánk! Legyen szó zsírleszívásról, ráncfelvarrásról, fül-orr vagy akár ajakplasztikáról, oldalunkon A-tól Z-ig mindent megtalálhat, melyre szüksége lehet a plasztikázás terén. A plasztikai sebészet legmodernebb technológiáját alkalmazva, melyről a drfalus webhelyen tudhat meg többet, olyan tartós eljárásokat biztosítunk Önnek, melyek után biztosan elégedetten fog majd távozni tőlünk.

Ne éljen tovább olyan testben, melyben nem érzi jól magát, vessen véget a kisebbrendűségi komplexusoknak és szégyenkezéseknek teste miatt. Hívjon bátran minket és mi olyan külsőt varázsolunk Önnek, mely önbizalmát az egekbe repíti.

Itt ki is próbálhatja a virtuális plasztikázást:
http://www.plastic-surgery-simulator.com/
http://www4.liftmagic.com/
http://www.crisalix.com/

Címkék: plasztika, reklám, kis szines