Keményen nekiment a baloldali előválasztásnak a kaposvári fideszes önkormányzati képviselő. Perlaki József szerint bár a baloldalon fogadkoztak, hogy tiszta lesz előválasztás és a baloldali szimpatizánsok fognak dönteni arról, hogy ki legyen a jelölt az országgyűlési választásokon, a cinkelt lapok azonban a baloldal igazi vezetőjének kezében vannak, így Gyurcsány Ferenc dönt majd a személyekről.

Perlaki szerint azzal, hogy saját választóik akaratát teljesen figyelmen kívül hagyva léptetik vissza egymás után a jelölteket becsapják őket. A fideszes politikus szerint ez történt Kaposváron is, amikor Gyurcsány pártjának jelöltje javára visszaléptették az MSZP-s Pintér Attilát.

A politikus nyílt levelében óvatosan fogalmazva ugyan, de hangot adott aggályának. Azt írta: „Nagyon nehéz elfogadnom, hogy kizártak egy olyan megmérettetésből, amelyen talán még esélytelen sem lettem volna.”

Perlaki József úgy fogalmazott: biztos benne, hogy „a kaposvári jelölteket nem tájékoztatták melyiküket szeretné a Nagyfőnök jelöltnek, de az alapvetés miatt, szinte feleslegesen adnak bele mindent.”

Címkék: előválasztás, perlaki józsef, videó, politika