A közlemény az alábbiakban változtatás nélkül olvasható:

"Gyurcsány emberei hazudoznak Kaposváron!
 
Az már közismert Kaposváron, hogy a magukat civileknek álcázó egykori levitézlett Gyurcsány-bábuk valójában szinte kivétel nélkül bukott pártok bukott jelöltjei. Az utóbbi napokban azonban újabb és újabb hazugságok lepleződtek le. A Fidesz kaposvári szervezete megdöbbentőnek tartja, hogy nem létező gumiégetőkkel riogatják az embereket, megpróbálván becsapni ezzel a jószándékú kaposváriakat, s Gyurcsány Ferenc legjobb tanítványaiként hazudnak reggel, délben és este.

De nincs min meglepődnünk egy olyan álcivil vezette bandán, mint a Horváth Ákos-féle adóelkerülő, vagy mint a kaposváriakat ismételten meglopni szándékozó baloldali plakátmaffia, amely nem szégyelli virágos, tiszta, rendezett városunkat illegálisan kihelyezett plakátok százaival elcsúfítani, felrúgva ezzel a közterület-használat szabályait, félredobva ezzel tisztességet és becsületet.

Tudomásul vesszük a Horváth-banda becstelenségét, ugyanakkor szeretnénk felhívni minden kaposvári polgár figyelmét, hogy ezek az emberek nem tisztességesek, nem becsületesek és nem alkalmasak arra, hogy akár egyetlen kaposvári polgárt is képviseljenek, függetlenül attól, hogy jobb- vagy baloldali szavazókról van-e szó. A becsület ugyanis nem párthovatartozás kérdése. Az bizony jellem dolga, amely ezekből az emberekből teljességgel hiányzik.
 
Kaposvár, 2019. október 2.

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Kaposvári Elnöksége"

Címkék: riogat, Horváth, párt, Gyurcsány, közlemény, civil, politika