Miháldinecz Gábor jobbik

"A Jobbik és jómagam is azon emberekért küzdünk, illetve szeretnénk képviselni, akiknek elege van mind a Fidesz, mind az Mszp kormányzásából. Optimisták vagyunk, természetesen győzelemért szállunk be a választási küzdelmekbe. Hogy mi adhat okot az optimizmusunkra?

Több időközi választáson is sikerült polgármesteri széket szereznünk – Tiszavasvári, Gyöngyöspata, Monorierdő.

A fiatalok körében mi vagyunk a legnépszerűbbek, egyszerűen azért, mert az igazat mondjuk, azt amit a hétköznapi emberek gondolnak, mi nem hazudunk.

Mi nem az elmúlt 8 évről akarunk beszélni, hanem az elmúlt 23-24 évről, a Fidesz 8 évet az Mszp 12 évet kormányzott és meg lehet nézni, hogy hol tart szeretett országunk! Baloldali összefogásról felesleges beszélni, Gyurcsány Ferenc nem érdemel szót, Bajnai Gordon a minisztere volt, majd miniszterelnökként az IMF végrehajtója, Mesterházy Attila meg Gyurcsány államtitkára, esetünkben az összefogás nem arról szól, hogy sok lúd disznót győz, hanem a régi-új disznók akarnak újra, más disznóólat csinálni hazánkból! Ezen baloldali pártokat, csak a hatalom és a pénz érdekli, aki ezen háromból szavaz valakire, az olyan mintha mindháromra szavazna.

A Fidesznek nézzük meg az ígéreteit, amelyek csak ígéretek maradtak:
„egymillió munkahely” – csak közmunka jött létre „két hét alatt rendet tesznek” - meg lehet nézni, egyre több a fosztogatás a brutális bűncselekmény „elszámoltatás” – elszámoltatási biztos az a Papcsák Ferenc volt, aki az egyik legnagyobb korrupciós botrányba keveredett…

Nem tudunk az elszámoltatás mellett beszélni tényleges gazdasági szabadságharcról sem, nem tudunk beszélni tényleges bankadóról, vagy éppen olyan földtörvényről, amellyel valóban meg tudnánk akadályozni a külföldiek földszerzését.

Rezsicsökkentés ugyan történt, de felháborító, hogy 3évet vártak vele és a kampány idejére időzítették, a gyanús körülmények pedig arra engednek következtetni, hogy a kormány sokszorosan kompenzálta a külföldi szolgáltatót.

Mi az amit a Jobbik kínál?

Ha munka van, minden van, ha nincs munka semmi sincs. Ez a megállapítás igaz Kaposvárra is, olyan munkahelyeket kell teremteni, amelyek tényleges munkát jelentenek, amitől nő a belső fogyasztás, a vásárlóerő, nem pedig az árokpart kapirgálása jelenti a munkát ezen emberek számára. A Jobbik csak olyan vállalatokkal kötne stratégiai szerződést, amely vállalná a bérfejlesztést is.

Somogy megyében többek között helyre kell állítani az élelmiszeripart, a piacokat visszaszerezni a külföldi láncok kiszorításával – nem kell innen messze mennünk, hogy belefussunk az egyik legnagyobb multiba. Vízerőmű építése a Dráván, mellyel jelentős számú munkaerőt tudnánk lekötni
Az államadóságot újra kell tárgyalni, mivel enélkül a gazdaság sosem indul be. Az államadósság egy olyan rablánc amelyet a nemzetközi nagytőke tart a nyakunkon.

A közbiztonság egyre siralmasabb szintre süllyed, az egyik magyarországi kisebbség jelentős része dögkeselyűként élősködik a magyar embereken. Ezeknek a megoldására, többféle javaslat is van:
Önfenntartó és termelő börtönök működtetése

Kémiai kasztrálás a nemi erőszakot elkövetők esetében

Halálbüntetés a legsúlyosabb gyilkosságok esetében – gyerekek, nők, idősek ellen

Cigány kérdés rendezése: érpataki modell, aki építi a közösséget, azt segíteni kell, aki rombolja, azt üldözni, bőrszíntől függetlenül. Szerintünk nem az emberi jogok az elsők, hanem az emberi kötelezettségek, kötelességek: emberi jogai annak vannak, aki ember módjára tud viselkedni!

Elszámoltatás valódi végrehajtása, ügynöklisták nyilvánosságra hozása, kommunista luxusnyugdíjak eltörlése, politikai álláshalmozás teljes tiltása, országgyűlési képviselők esetleges kettős állampolgárságának nyilvánosságra hozása, mentelmi jog eltörlése: a politikus ugyanolyan ember, mint bárki más. Törvények előtti egyenlőséget, nem lehet megengedni, hogy rendőr gázolók ügye 7 hónap alatt sem záródik le, és még a rendőrt hurcolják meg, és kénytelen külföldre távozni!" - olvasható a Jobbik szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóanyagában.

Címkék: miháldinecz, bemutatkozás, képviseló, gábor, jobbik, politika