huszka imre

A párt egyéni választókerületi elnöke Pintér Lóránd mai sajtótájékoztatón elmondta: szoros csatára számítanak a Fidesz jelöltjével szemben.  

31 országgyűlési képviselő jelöltet indít az Együtt-PM Szövetség az országban. A kaposvári választókerületben Huszka Imrét javasolják, ezt azonban a PM választmányi ülésén véglegesítik majd.

- Azt gondoljuk és minden modell számítás és a matematika is arra mutat, hogy a kaposvári választókerületben szoros eredményt fogunk tudni elérni a Fidesszel. És az hogy melyik jelölt, akár a Fidesz jelöltje, akár a mi jelöltünk nyer, az legfeljebb néhány ezer szavazaton fog múlni - mondta az Együtt-PM Szövetség egyéni választókerületi elnöke, Pintér Lóránd.

Szigetvári Viktor az Együtt-PM társelnöke elmondta: jelöltjeik 70 %-ka korábban nem politizált.

- Az Együtt-PM Szövetség azért jött létre, mert a politikában olyan embereket akar összegyűjteni, akiknek van valamennyi tapasztalatuk közéleti szereplőként, akár politikusként is, de döntőrészben új párttagokat politikában nem érintett embereket, civil partnereket gyűjtöttünk magunk köré.  Egy országos pártot szervezünk, szövetségben az MSZP-vel - árulta el az Együtt-PM Szövetség társelnöke, Szigetvári Viktor.

A sajtótájékoztató után öt megye aktivistáinak és jelöltjeinek tartottak a kampányra felkészítő képzést.

Címkék: egyes, huszka, imre, együtt, fidesz, 2014, politika