Rétvári Bence államtitkár szerdai előadásában elmondta: Európa egyre hosszabb és egyre mélyülő válságban van. Ebben a helyzetben kell helyt állnia az országnak.   

Közös imával kezdődött Rétvári Bence látogatása. A keresztény értelmiségiek meghívására érkezett Kaposvárra. Előadásában elmondta: a kormányzat elmúlt 2 évében a középosztály megerősítése és Magyarország hosszútávú megerősítése volt a cél.   

- A gazdasági válság kezelése mellett Magyarország szuveneritásának visszaszerzéséről is, hiszen Mor. ma belső erőforrásit tekintve stíbilabb, külső körülményeit tekintve gyengébb, mint az unió másr országai is nehezebb helyzetben van, mint két éve - mondta a KDNP országgyűlési képviselője, államtitkár, Rétvári Bence.

A kaposvári KDNP elnöke szerint a gazdaság mellett fontos az emberi kapcsolatokra is figyelni.

- Ami a hivatásunk is, hogy állandóan kapcsolatban legyünk az emberekkel, érzékeljük a mindennapi problémáikat, hisz az a közösségi tevékenység, de nyugodtam mondhatom, aza a politika, bár nem szeretem ezt a szót, amelyik elszakad az emberektől és csupán csak magáért van az kudarcra van ítélve - mondta a KDNP városi elnöke, Giber Vilmos.

Elhangzott az is, hogy a kormányzat egyik legfontosabb feladata továbbra is a családok további segítése és a párok gyermekvállalásra ösztönzése.

Címkék: Giber Vilmos, félidő, KDNP, értékelő, politika, Kaposvár