Mint arról múlt héten beszámoltunk, a pécsma.hu szerint a Kaposvári Cégszövetség Pécsen akart tiltakozást szervezni a megemelkedett helyi adók ellen. Az internetes lap azt írta: ehhez a baranyai kamara titkárának a segítségét kérték. Síkfői Tamás az értesüléseit elektronikus levélben megosztotta Páva Zsolt polgármesterrel. Ő ezt a levelet küldte el a kaposvári Fidesz-frakciónak. Mihalecz András ebből idézett hétfői sajtótájékoztatóján: - Nemrég hívott annak a lobby csapatnak a vezetője Kaposvárról, akik Szita ellen szervezik a tiltakozást a kaposvári építményadó kapcsán, hogy átjönnek egy csapattal mihozzánk. Megköszöntem, és sok sikert kívántam nekik Kaposváron. Köszönetképpen megjegyezte, akkor ők megszervezik ellened, mármint Páva Zsolt ellen, a pécsi vállalkozókat a kamara nélkül. -

A frakcióvezető ma felszólította a Kaposvári Cégszövetséget, hogy hagyják abba a bajkeverést.

- Amit pedig ezek után elvárunk, hogy valljanak színt, és kiváncsian várjuk, hogy mikor hagynak fel a szerecsenmosdatással - tette hozzá a Fidesz város frakcióvezetője, Mihalecz András.

Horváth Ákos erre reagálva telefonon elmondta: nonszensznek és későre időzített április elsejei tréfának tartja a vádakat.

Címkék: szerecsen, cégszövetség, Mihalecz, levél, politika, kaposvár