Megtelt a Munkácsy gimnázium egyik terme pénteken este. Az ebben a körzetben élőknek számolt be Szita Károly polgármester a tavalyi és az idei éve erdményeiről.
A körzet képviselője is tartott egy rövid tájékoztatást.    
- Ebben az évben a mi körzetünkben rengeteg a javítási munka, a volt honvédségi ház és az óvoda előtti területen - mondja Dér Tamás kaposvári önkormányzati képviselő.
A városlakók kérdeztek is, és javaslataikat is elmondták a polgármesternek.  
- Üres üzlet látható a Kossuth tértől az Európa parkig 7 van, döbbenetes, hogy ennyi bezárt üzlet van - kérdezi az egyik városlakó.   
A mostani beszélgetéssorozat a végéhez közeledik. Szita Károly tapasztalatai szerint most más problémái vannak a kaposváriaknak, mint az előző években. Kaposvár polgármestere, Szita Károly azt mondja: az eddigi tapasztalatok megerősítették abban, hogy a 2012 legfontosabb feladata a biztonság megerősítése kell, hogy legyen.
- Érzékelem ezeken a beszélgetéseken, azt hogy a 21 század második évtizedének első felében nem a pénz a hiánycikk, hanem a biztonság. Bizonytalanok a holnapban, és kell hogy teremtsünk egy biztos pontot - tette hozzá a polgármester.  
A polgármester elmondta azt is: akinek szüksége van rá, a Városházán kérhet segítséget.

Címkék: Károly, Munkácsy, polgármester, Szita, politika, Kaposvár