A fórumot a Jobbik kaposvári önkormányzati képviselője, Kiss Tamás nyitotta meg, aki a lakosság támogatását kérte. Majd átadta a szót az elnöknek.


Kiss Tamás szerint Magyarországon 1944 óta alkotmányozási kényszer van, több mint 60 éve. De azért most ennél tíz aktuálisabb, meg fontosabb dolgot tudnék felsorolni, amivel foglalkoznia kéne a Parlamentnek.


Például a Széll Kálmán Tervről, a devizahitelekről és a gazdaságról kellene vitázni, hangsúlyozta Vona Gábor, aki szerint elterelő hadműveletet folytat a Fidesz.


A Jobbik elnöke, aki a párt Somogy megyei elnöki teendőit is ellátja, a lakossági fórum előtt találkozott a helyi szervezet tagjaival, a jövőről egyeztettek. Vona Gábor azt tervezi, hogy júniusra, tehát az év második felére már a megyei elnökkel vág neki az itt lévő szervezetek választmánya, de ha ez hamarabb megvalósul, annak is nagyon örül.


Nevekről még nem beszélt, de nyártól minden olajozottan fog működni Somogy megyében, valamint Kaposváron olyan struktúra alakul ki, amiből tovább lehet építkezni, tette hozzá.


Címkék: Vona, Jobbik, per, botrány, tárgyalás, politika