Az általunk indítani kívánt jelöltek túlnyomó többsége hosszú ideje részt vesz a helyi közéletben, illetve az önkormányzat munkájában.

Valamennyien egyet értenek azzal, hogy Kaposvárott nem folytatható az a politika, amely a város eladósodottságának növekedésével jár együtt. Ki kell használni az önkormányzat rendelkezésére álló lehetőségeket a helyi gazdaság fejlesztésére, több figyelmet kell fordítani az oktatás hatékonyságára, s kiemelt figyelemmel kell fordulni a kaposvári fiatalok felé, azért, hogy iskolai tanulmányaik végeztével visszatérjenek kaposvárra, lehetőséget és perspektívát lássanak kaposváriként abban, hogy itthon alapítsanak családot, vállalkozást vagy munkavállalóként megfelelő álláshelyet találjanak.

A most kezdődő önkormányzati ciklusban már nem lesz arra lehetőség, hogy az eddigiekhez hasonló ütemben épüljenek grandiózus létesítmények, ehelyett a fő hangsúlyt a városias funkciók - gazdaság, oktatás, kultúra - megerősítésére kell helyezni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy Kaposvárra a stagnálás vár, hiszen ahogy ezt a költségvetés számaiból látni lehet, az épített környezet további fejlesztésére nem biztosíthatóak a források.

Az egyéni választókerületi jelöltek a választókerületek sorrendjében:

1. vk. Pintér Lóránd
2. vk. Gyertyás Lászlóné
3. vk. Kováts Imre
4. vk. Varga Beáta
5. vk. Mátrai János
6. vk. Bálintné Czinka Márta
7. vk. Kerepesi Tibor
8. vk. Horváth Henrik
9. vk. Varga Tamás
10. vk. Bunovácz György
11. vk. Kratafila Márió
12. vk. Kalina László

Címkék: Polgári Szabadság Platform, PSZP, politika