Narancsvidék


Az OVB-hez egy magánszemély adott be kifogást még pénteken. A benyújtónak bizonyítania kellett, hogy a Narancsvidék című kiadványt az MSZP készítette és terjesztette. Mint kiderült a a kiadványt Budai Bernadett, a Magyar Szocialista Párt szóvivője mutatta be egy 2010. március 10-én tartott sajtótájékoztatón, így a kifogásnak az OVB helyt adott.

A választás rendje elleni bűncselekményt követett el az MSZP -mondta hétfői sajtótájékoztatóján Juhász Tibor, a Fidesz megyei elnöke. Bár az MSZP-t az OVB múlt pénteken eltiltotta a kampánylap impresszum nélküli terjesztésétől, ennek ellenére Kaposváron és Somogy egyes részein pénteken, a hétvégén és hétfőn is szórták -állította Juhász Tibor. A politikus állítását három tanú kész igazolni, ebből egyikük bejelentést is tett a területi választási bizottságnál. A megyei Fidesz elnök felszólította a szocialistákat, szüntessék meg a gyűlöletkeltő kiadvány terjesztését.

A fideszes politikus arról is beszélt, hogy ismét bebizonyosodott az MSZP olyan nagy bajban van, hogy minden idők legmocskosabb és legaljasabb kampányával próbálja lejáratni ellenfeleit. Juhász szerint a szocialisták megint hazudnak, manipulálnak, adatokat hamisítanak és mindeközben durván rágalmazzák politikai ellenfeleiket. Ezzel bebizonyosodott, hogy az MSZP kampányát ismét Gyurcsány Ferenc irányítja.

Az MSZP kaposvári szervezete a vádakra reagálva közleményben tudatta, hogy nem terjesztette a Narancsvidék című lapot, azt a párt Országos Központja nekik ismeretleneknek adta át helyi terjesztőknek március 19-e előtt.

Zsoldos Róbert, az MSZP kaposvári elnökségének tagja szerint Juhász Tibor amnéziában szenved, amikor azt állítja, hogy minden idők legmocskosabb kampányát kezdte el az MSZP. Mert szerinte bizonyára elfeledkezett arról a hazugságokkal és rágalmakkal teli ”Önnek is joga van tudni” című mocskolódó kiadványról, amelyet pártja minden kaposvári háztartásba eljuttatott.

Az szocialista politikus szerint Juhász Tibor, fideszes alpolgármester inkább azzal foglalkozzon, hogy miért nem kezdhette meg munkáját a kaposvári jégcsarnoknál történt sikkasztási ügyet vizsgáló önkormányzati bizottság.

Címkék: Zsoldos Róbert, Juhász Tibor, MSZP, Fidesz, politika