Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kaposváron március 18-25. között a 610-es főúton, a 67-es főúton, a Gilice utcán és a Donneri felüljáró több ágán. A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők.

 A munkálatok tervezetten március 18-án, hétfőn a 610-es főúton kezdődnek, az út 2x2 sávos szakaszán marási munkálatokat végeznek a szakemberek. Ezalatt egy sávon haladhat majd a forgalom az Árpád utcában az Ond vezér utcai, azaz a „Kisgáti” csomópontban és a Füredi csomópont - Kanizsai utca csomópont között. Március 19-21. kedd és csütörtök között a Donneri felüljáró le- és felhajtó ágain végeznek aszfaltozási munkálatokat, melynek idejére az érintett ágakat lezárják. Kedden az Áchim András utcai csomóponti lehajtó ágon (Szigetvár felől a Corso irányába), szerdán a Vár utcai csomóponti felhajtó ágon (az Áchim András utca felől a Donneri hídra), csütörtökön a Kaposvár Gilice utcai csomóponti lehajtó ágon (a Donneri hídról a Cseri útra) számíthatnak a közlekedők lezárásra. Március 22-én, pénteken a Donneri felüljáró alatt, a Gilice utcán végeznek aszfaltozási munkálatokat félpályás forgalomkorlátozás mellett. Március 25-én, hétfőn a 67-es főúton a Kontrássy csomópont előtti szakaszon végeznek a szakemberek a külső sávban aszfaltozási munkálatokat. Ezalatt a forgalom a 67-es főúton egy sávon haladhat, a főútról a Kontrássy utca felé ideiglenesen nem lehet majd lehajtani. 

A munkálatok érintik a kaposvári tömegközlekedést is, az érintett buszjáratok terelőútvonalairól, megállóhely megszűnésekről, ideiglenes megállóhelyek helyszínéről a Volánbusz Zrt. és a Kaposvári Közlekedési Zrt. tájékoztatja a közlekedőket. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idején torlódások várhatóak, ezért a társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri, a javítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Címkék: magyar közút, útfelújítás, olvasóink kérdezték, kaposvár