Egyre többen érdeklődnek az intézmény képzései iránt, így az iskola megnyitja kapuit és betekintést enged a tánckoreográfiák próbáiba és az alkotás folyamatába a néptánc és képzőművészeti tanszakokon. A nyílt tanórák 2023. szeptember 18. és 22. között kerülnek megtartásra, az Agórában. A növendékek a városban már több intézményben, rendezvényen is felléptek, illetve kiállításokon, pályázatokon mutatták be alkotásaikat, de nyílt hetet idén először tartanak.

"Olyan táncolni és/vagy alkotni vágyó fiatalokat (6-22 éves korig) várunk az iskolába, akik szeretnék a néptánc vagy a grafika és festészet területén kipróbálni magukat. A hét folyamán több tanórára is be lehet kukkantani, és lehetőséget adunk az érdeklődőknek, hogy a növendékeinkkel és az oktatókkal is beszélhessenek az iskola életéről. Aki eljön, látni fogja, hogy a mozgás és az alkotás öröme milyen nagy hatással van a gyerekek lelki egészségére" - mondta Pataky Annamária, az iskola igazgatója.

A tanórák délután 15 és 16.30 órai kezdéssel lesznek látogathatók. A pontos időpontok listáját az iskola weboldalán lehet megtekinteni.

Címkék: képzőművészet, foglalkozás, néptánc, Együd, művészet, nyílt nap, iskola, olvasóink kérdezték