A szervezők augusztus 11-én, pénteken délután 17 órától várják a piknikre a gyerekeket és felnőtteket, akik olyan játék- és sportprogramokban próbálhatják ki magukat, mint az óriás dominó, az „esélyegyenlőtlenségi” csocsó, az óriás memóriajáték vagy éppen a kapura dobás. A belépés díjtalan, de a helyszínen biztosított adományozási lehetőségek segítségével bárki támogathatja az Ökumenikus Segélyszervezet nehéz sorsú diákok tanévkezdését segítő Iskolakezdés együtt! segélyakciójának célját.

A jótékonysági családi pikniken nem csak pénzadománnyal lehet csatlakozni az országos összefogáshoz. A rendezvényre érkezők a köszöntőt és egy Star Wars kvízt követően 19:45 órakor részt vehetnek egy látványos figyelemfelhívó akcióban is: az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonala óriás élőképének megformálásában.

A jótékonysági családi piknik fénypontja a 20 órakor kezdődő szabadtéri mozi, ahol most a nagy sikerű Star Wars IV - Egy új remény című filmet tekinthetik meg a nézők. A film egy-egy karakterének jelmezébe öltözőket idén is ajándékkal köszöntik a szervezők. 

Címkék: Ökumenikus Segélyszervezet, Star Wars, jótékony, mozi, iskolakezdés, piknik, városliget, olvasóink kérdezték, Kaposvár