A részletekről a Kaposvári Vagyonkezelő Zrt. az alábbi közleményben tájékoztatta szerkesztőségünket:

A kivitelezési munkálatokat a TERRA-21 Közmű- és Mélyépítő Kft. kettő ütemben fogja elvégezni (a csatolt helyszínrajzok jelzik az ütemeket). A munkálatokat várhatóan 2023. május 2.-án kezdik és előre láthatólag egy hónapot vesz igénybe, a várható befejezés május 31.

Az Arany János utcán félpályát érintő útlezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítani, mely érinti az Arany tér körforgalmú csomópontját és a Klapka utcát is, ez várhatóan május 12-től kerül bevezetésre és mintegy 10 napig lesz érvényben.

A forgalomkorlátozás ideje alatt a Mentőállomás irányába nem lehet majd behajtani, illetve a Mentőállomás és az Arany téri körforgalom között egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre a körforgalom irányába. A körforgalomba behajtó járművek az Aréna irányába nem tudnak majd kihajtani.

Fontos, hogy a mentők kihajtását az életmentés érdekében mindenképpen biztosítani kell, így ideiglenesen több helyen is tilos lesz a parkolás, melyet a kivitelező megállást tiltó táblák kihelyezésével fog jelezni. Kérjük a parkoláskor ezeket minden esetben vegyék figyelembe.

A forgalmi rend változással kapcsolatban a járművezetők és az ott élők fokozottabb figyelmét és megértését kérjük! Köszönjük!

Címkék: forgalmi rend, Arany János utca, mentőállomás, távhő, olvasóink kérdezték, közlekedés