Hétfőn indul a házhoz menő zöldhulladék-szállítás. A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai elszállítják az ingatlanok elé, jól látható helyre, az úttest szélére kihelyezett zöldhulladékot (faág, fanyesedék, fűkaszálék, vágott virágok, falevél).

Az ágakat (maximum 7-10 cm vastagságig) összekötve kis kötegekbe (maximum 150 cm hosszú), a falevelet, virágot és egyéb apró zöldhulladékot ép és zárt zsákban (maximum 120 literes űrméretű, 1 fő által megemelhető) helyezzék ki. A gyökérzetet, tuskót, vastag ágakat/törzset, földet ugyanakkor nem szállítják majd el.

A szolgáltató kéri, hogy a zöldhulladékot, a forgalmat nem akadályozó módon, a szállítási nap előtti napon 17:00 órától, legkésőbb a megjelölt napon reggel 5:00 óráig helyezzék ki.

A zöldhulladék egyébként egész évben leadható a lakossági hulladékudvarban (Kaposvári Komplex Hulladékkezelő Központ mellett, a 610-es úton a taszári körforgalom előtt) melynek nyitvatartása: kedd, csütörtök, péntek, szombat: 8-tól 12 óráig, szerda: 8-tól 19 óráig

A pontos szállítási időpontokat alább találják.

Zöldhulladék-szállítás

 

Címkék: zöldhulladék, szállítás, olvasóink kérdezték, kaposvár