Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság szén-monoxid-érzékelőt is tartalmazó ajándékcsomagjával látogatott el többgyermekes családokhoz a Magyar Vöröskereszt Somogy Megyei Szervezete és a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csütörtökön.
A közelmúltban országosan százötvenegy ajándékcsomagot adott át a katasztrófavédelem a Vöröskereszt részére, ebből hét doboz került Somogy megyei családokhoz.

Az ajándékok cipős dobozba csomagolásának karácsonyi szokása nem új keletű, évek óta visszatérő momentuma a karácsony előtti adománygyűjtéseknek. A dobozokba a szén-monoxid-érzékelő mellé édesség, tea, kakaó, cukorka, csokoládé és jó tanácsokat tartalmazó szórólap is került.

Az ajándékok olyan, gyermeket nevelő, jellemzően falvakban élő családokhoz vagy egyedül élő emberekhez kerültek, akik számára fontos, hogy megtámogassák az otthonuk biztonságát, és akiknek nagy örömet szereznek a készülék mellé csomagolt finomságok is.

Az ajándékok átadása során Tompos Gábor tűzoltó alezredes, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője pár fontos jó tanáccsal is ellátta a családokat, bemutatta a szén-monoxid-érzékelő működését és biztonságos, boldog ünnepeket kívánt.


Fotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKI
Fotó: Somogy MKI
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: szén-monoxid-érzékelő, ajándék, biztonság, olvasóink kérdezték