A Planet 2021 Fenntarthatósági Expo és Világkiállítás november 29. - december 5. között változatos programokat, kiállításokat, beszélgetéseket, konferenciákat kínál az érdeklődők számára. A MÁV-START és a GYSEV a november 29. és december 5. között az eseményre egyénileg utazók részére 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, továbbá Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Kőbánya alsó és Zugló vasútállomásokra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. osztályon vehető igénybe, 1. osztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat, valamint a felmerülő felárat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazást legkorábban a rendezvény első napját megelőző nap, november 28-án 0:00 órától lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvény végét követő napon, december 6-án éjfélig be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő bélyegeztetés után érvényes. A rendezvény helyszíne a Budapest, Hungexpo, Kongresszusi és Kiállítási Központ (1101 Budapest, Albertirsai út 10.), amely könnyen megközelíthető vonattal is.

A JÖVŐ HŐSEI” („Heroes of the Future”) Ifjúsági élményprogramra előzetesen regisztrált diákcsoportok a területileg illetékes szolgáltatásértékesítővel történt egyeztetést követően díjmentes menetjegyet (és szükség esetén díjmentes helyjegyet) válthatnak a kijelölt vasúti pénztárban 2. kocsiosztályra. 10 fő diák mellé 1 fő kísérőnek is jár a díjmentes utazási kedvezmény. Visszautazáshoz mind az alkalmi menettérti jegyet, mind a diákok díjmentes csoportos jegyét a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni a HUNGEXPO F1-es vagy F3-as fogadócsarnokánál- tájékoztatott minket a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság. 

Címkék: planet, mav, világkiállítás, kedvezmény, olvasóink kérdezték