A részletekről a Kaposvári Városüzemeltetési Nonprofit Kft. tájékoztatott az alábbiak szerint:

2021. november 20. és 23. között a Németh István fasorban mindkét oldalt fakivágási és tuskókiszedési munkálatok folynak majd, a lezárások az alábbi parkolókat érintik főként ezeken a szakaszokon:

- Németh István fasor 4 és 18 közötti szakasz (Tallián kereszteződésig) (8 db fa kivágása)

- Kórház sürgősségi főbejárata előtti 4-5 db parkoló (1 db fa kivágása)

- Kórház betegfelvétel előtti szakasz (4 db fa kivágása)

- Kórház tüdőgondozó előtti szakasz (4 db fa kivágása)

- A kórház előtti szakasz teljes egészében lezárásra kerül a betegfelvételtől a Biczó közig a kórház oldalán.

A zöldhulladék elszállítása folyamatos, a kivágott ágakat és tuskókat legkésőbb kedd reggelig elszállítják.

2021. november 23. és 25. között árokásások lesznek az ültetendő fák gödreinek elkészítésére, ez lezárásokat nem kíván, de a közlekedésben fennakadásokat okozhat a munkagépek mozgása.

2021. november 26-án faültetési munkák miatt kamionról daruskocsival emelik be az ültetőgödrökbe a fákat. Ez az út szakaszos lezárását/elfoglalását fogja jelenteni a délelőtti óráktól kb. kora délutáni órákig. Az ott parkoló autók nem fognak tudni kiállni, ha mégis leparkolnának.

2021. november 26. és 30. között is folytatódnak a fák ültetésének földmunkái, karózások, de ez lezárásokat nem, viszont a munkagépek mozgását jelenti.

A fentieket a cég a következőkkel egészítette ki:

A lezárásokat leszűkítettük kisebb szakaszokra és ez a 2021. november 20. (szombaton) 7:30-tól kezdődő kivágásokra és kivágott anyag szállítására vonatkozik, ami vasárnap estig tart, az oltási hétre tekintettel. Közben elindulnak hétvégén a tuskókiszedések is az utcában. Munkálatokat a kórház előtt kezdik, hogy minél hamarabb végezzenek azon a szakaszon. A szombati és vasárnapi faanyag szállítás a Németh István fasorból Töröcskéig történik. Lezárt szakaszok:

- Németh I. 6-16 között

- Tallián páros oldali sarka

- Kórház sürgősséginél a 21-es házzal ellentétes oldalon (kórház oldala) 5 m-es szakasz

- Kórház betegfelvétel előtt 29-33 között az ellentétes oldalon (a kórház oldala)

- Kórház tüdőgondozó előtt 39-44 között az ellentétes oldalon (a kórház oldala)

Németh I. 30 előtt 5 m-es szakasz

Kórház COVID parkolót nem érinti a lezárás!

IDŐPONTVÁLTOZÁS - Faültetési munkák miatt november 29-én kamionról daruskocsival emelik be az ültetőgödrökbe a fákat. Ez az út szakaszos lezárását/elfoglalását fogja jelenteni a délelőtti óráktól kb. kora délutáni órákig, és az ott parkoló autók nem fognak tudni kiállni, ha mégis leparkolnának. A fák ültetésének földmunkái, karózások november 29. után is folytatódnak, de ez lezárásokat nem jelent, viszont munkagépek mozgását jelenti.

A fák ültetésének földmunkái, karózások november 29. után is folytatódnak, de ez lezárásokat nem jelent, viszont munkagépek mozgását igen.

Címkék: forgalmi akadály, útlezárás, olvasóink kérdezték, Kaposvár