A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában, a Magyar Falu Program támogatási forrásainak köszönhetően teljes körű útfelújítási munkák zajlanak a 6801-es jelű Barcs-Berzence összekötőút 3 kilométeres szakaszán, Heresznye és Vízvár települések között. A munkálatok részét képezi egy speciális vasbeton iker keretelem beépítése a Vízvár-Heresznye közötti eróziós ároknál, melyet csak teljes útzár mellett tud elvégezni a kivitelező, így július 21-26. között egész pályás korlátozásra kell a közlekedőknek számítani - írja közleményében a Magyar Közút.

Július 21., szerda reggel 7 és július 26., hétfő este 22 óra között lesz érvényben a teljes útzár. Ez idő alatt Berzence irányából Somogyudvarhely, Bélavár, Vízvár települések, illetve Babócsa irányából Heresznye település csak célforgalom számára lesz megközelíthető. Az átmenő forgalom számára kerülőútvonalként a 6807-es mellékút Babócsa-Háromfa-Nagyatád települések közötti szakaszát és a 681-es főút Nagyatád-Berzence települések közötti szakaszát jelölik ki a szakemberek. 

A beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt. a kivitelezőkkel együtt a közlekedők türelmét és megértését kéri a felújítási munkák és az ahhoz kapcsolódó teljes útzár idejére, az átfogó beavatkozásokat az ő érdekükben végzik el. Az autósoknak érdemes még utazásuk előtt tájékozódniuk a felújításhoz kapcsolódó forgalmi helyzetről, kerülőútvonalról a www.utinform.hu oldalon vagy a közútkezelő Somogy megyei diszpécserszolgálatánál a 06-82-819-481-es telefonszámon.

Címkék: Heresznye, Berzence, útlezárás, Vízvár, Babócsa, teljes, olvasóink kérdezték