Folyamatosan nyitnak a balatoni strandok, amelyek a kormányhatározat értelmében védettségi igazolvány nélkül is látogathatók. Egyre inkább a fizetős strandok kerülnek túlsúlyba a tó körül, de szerencsére az idén se kell komoly összeget kifizetni a csobbanásért. A legtöbb helyen 500 és 1000 forint között alakulnak a jegyárak, igaz akad olyan strand is, ahol ennek az összegnek a többszörösét kell kifizetni a strandolásért.

A Csodalatosbalaton.hu idén is összegyűjtötte a fizetős balatoni strandokat, hogy mennyiért csobbanhatunk és hogy pontosan mikor is nyitnak ezek a partszakaszok.

A listából kiderül, hogy Somogyban a balatonföldvári Nyugati strand és a siófoki Sóstói strand a legolcsóbb, mindenkét helyen 500 forintért nyerhetünk bebocsátást, igaz a Sóstói strand hétvégén egy kicsit drágább.

A legdrágább a siófoki Nagystrand, ahol hétvégén egy ezres a beugró. Az északi parton találunk ennél drágább üdülőhelyeket is, például Balatonfüreden, de a rekorder idén a tihanyi a Plage18, ahol 5000 forint egy strandbelépő, igaz itt a belépő ára egy törölközőt, egy napágyat és 2 ágyanként egy napernyőt és egy kis asztalt is tartalmaz.

 

Címkék: fizetős, árak, strand, olvasóink kérdezték, balaton