A megszokotthoz képest más helyszínen biztosít parkolási lehetőséget a Kaposvári Városgondnokság azoknak a városlakóknak, akik a Németh István fasorban zajló közműfelújítás és burkolatcsere, illetve a Bajcsy-Zsilinszky utcában történő fakivágások miatt átmenetileg nem tudnak a házuk előtt parkolni, illetve az ingatlanukra behajtani.

A Városgondnokság arra kéri a parkolási engedéllyel nem rendelkezőket (vagyis azokat, akik rendszeresen behajtottak az ingatlanukra), hogy keressék fel a Noszlopy Gáspár utca 12. szám alatt a parkolási ügyekkel foglalkozó ügyfélszolgálati irodát, és jelezzék igényüket. Akik azonban eddig engedéllyel parkoltak az ingatlanuk előtt, ők értesítést kapnak arról, hogy a beruházás ideje alatt hol tudják autójukat díjmentesen elhelyezni.

A Bajcsy-Zsilinszky utcában a teljes burkolatrekonstrukció előtt a már kiöregedett fasor megújítása zajlik. Március 25-én és 26-án a Kossuth Lajos és az Ezredév utca közötti szakaszt, április 1. és 2. között pedig a Zárda és a Kossuth Lajos utca közötti részt zárja le a kivitelező.

A Németh István fasor északi oldalán a parkolósávot bontják fel a csapadékvíz-elvezetési rendszer korszerűsítése miatt. Az átépítés ezzel azonban nem ér véget, a következő hónapokban teljes egészében megújul a fasor, beleértve a növényzetet, a járdát és az úttestet is. A fejlesztés előre láthatóan július elejéig tart.

Címkék: Bajcsy-Zsilinszky utca, Németh István fasor, parkolás, olvasóink kérdezték