A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársakat keres iskolaőri állás betöltésére a görgetegi, kutasi, iharosberényi, nagybajomi általános iskolákba.  Az iskolaőr feladatának ellátása során közreműködik a nevelési-oktatási intézmények rendjének fenntartásában, intézkedésre és kényszerítő eszközök használatára jogosult.

Az állások betöltésére a cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk. Feltétel még az állandó bejelentett belföldi lakóhely, legalább középfokú végzettség, valamint az egészségi, fizikai, pszichikai alkalmasság és az erkölcsi bizonyítvány megléte.

A felvételt nyert jelentkezők 3 hetes iskolaőri képzésen vesznek részt. A felvett jelentkezők a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkavállalói állományába 3 hónap próbaidő kikötésével kerülnek felvételre.

A jelentkezést postai úton a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat részére 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 14/C vagy elektronikus úton a karrier(kukac)somogy.police.hu e-mail címre kell benyújtani.

A jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán a 06/82 502-700 /27-31-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők. 

Címkék: iskolaőr, karrier, falu, jelentkezés, Somogy, kultúra