A fotópályázat célja: Somogyország épített és természetes környezeti, kulturális értékeinek, eseményeinek, rendezvényeinek, hagyományainak, maradandó értékeinek, a somogyi emberek mindennapjainak bemutatása, megörökítése legfeljebb 5 darab egyedi, korábban nem publikált fotóban oly módon, ahogy azt / azokat a somogyi polgárok látják.

A fotópályázaton bárki részt vehet életkortól és foglalkozástól függetlenül, azonban csak Somogy vármegyében élő, vagy itt született fotósok művei elfogadhatóak.

A regisztráció február 01-től a regisztrációs lap fotopalyazat.somogy(kukac)gmail.com e-mail címre történő megküldésével történik. Ugyanerre a címre lehet beküldeni kizárólag digitális formában a pályaműveket 2023. március 01-től március 31. 16 óráig. A beküldött alkotásokat szakmai zsűri értékeli, mely döntés alapján az első helyezett 150.000.- Ft, a második 100.000.- Ft, míg a harmadik 50.000.- Ft értékű díjat nyer, illetve az arra érdemes pályaműveket kiállításra választja ki.

Ezeket a képeket a Somogy Vármegyei Önkormányzat facebook oldalán közzéteszik, valamint májusban kiállítják a Vármegyeházán.

Értékeink Somogyországban 2023 - PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Értékeink Somogyországban 2023 - REGISZTRÁCIÓS LAP

Címkék: fotó, érték, fénykép, díj, pályázat, kultúra, Somogy