Jótékonysági pikniket és közös filmnézést szervez vasárnap a város, az áramszolgáltató cég és az Ökumenikus Segélyszervezet. A Városligetben 17 órától várják a családokat és az adakozókat több színes programmal. A segélyszervezet a tanévkezdéshez várja a felajánlásokat.

Több játék- és sportprogramban próbálhatják ki magukat a kilátogató felnőttek és gyerekek: lesz többek között óriás dominó, „esélyegyenlőtlenségi” csocsó, óriás activity és kapura rúgás is.

A gasztrosétányon bemutatkozik az Ökumenikus Segélyszervezet Kastélyosdombói Sajtműhelye, kitelepül a Hansdonner Sörház, és kaphatóak lesznek a kaposvári termelők áruit forgalmazó Kaposvár Kincse termékei is.

A jótékonysági családi piknik fénypontja a 20:00 órakor kezdődő szabadtéri mozi, ahol Vissza a jövőbe-trilógia első részét vetítik le. A helyszínre kilátogatók a filmben szereplő legendás autót élőben is megcsodálhatják. A film előtt Wolf Kati énekesnő, a Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! segélyakciójának arca köszönti az egybegyűlteket.

Címkék: piknik, jótékonyság, mozi, programok, kultúra