D. Tóth Kriszta és Szabó Kimmel Tamás kaposvári születésűek. Ez már épp elég ok lehetne arra, hogy két földi csak úgy is jót kvaterkázzon egymással. De ha rendhagyó módon, a beszélgetés közben egy-két fröccs is lecsúszik - szinte minden adott, hogy igazán laza interjú szülessen - derült ki a csütörtöki DTK Show-ból.

Az egyébként zárkózott természetű, jóképű színész-műsorvezető most megnyílt a DTK Show műsorvezetője előtt, hiszen Krisztával gyerekkoruk óta ismerik egymást.

szabó Kimmel

Szabó Kimmel Tamás a DTK Show-ban. (Fotó: MTVA)

A fiatal kaposvári színész D. Tóth Andrással együtt készült a színművészeti felvételire, így Kriszta elő tudott ásni néhány meglehetősen pikáns régi felvételt  is a fiúról. Az adásban is bemutatott jelenetekben a kamasz Tomi és András falunapi szerepléseivel lepték meg a ma már Hamletet játszó színművészt, aki nevetve idézte fel egykori vándortársulatos élményeit.

Szabó Kimmel Tamás a magánéletben szemérmes, visszahúzódó srácnak tartja magát. A Nemzeti Színház művésze országos ismertség előtt áll, de féltve óvja magánéletét, és nem is akar ezen változtatni. „Nem tudom, hogy lehet készülni az ismertségre. Én otthonülő ember vagyok, és ez maximálisan jó is nekem.”

A színész azt is elárulta a DTK Show-ban, hogy szellemtelen, sivár dolognak tartja, amikor a celebek bevonják az újságírókat a legbelső privát életükbe: „Én ebben nem kívánok részt venni. Teszem a dolgom, írjanak arról, de ne azáltal legyek ismert, hogy leforgatják, hogyan nyaralok a tengerparton” - tette hozzá a színész, aki minden szemérmességét és gátlását ledobta az adás végére, amikor színpadra állt a Mystery Ganggel.

Forrás: hirado.hu

Exkluzív felvételek: D. Tóth Krsizta még érettségiző időszakában / A Kapos Tv felvétele/

Szabó Kimmel Tamás a Táncdalfesztiválon! A Kapos Tv felvétele/

 

Címkék: KImmel, Kriszta, D. Tóth, exklúzív, DTK show, felvétel, kultúra