Tavaszköszöntő operett esten, március 5-én a Szivárvány Kultúrpalotában egy igazi szuperprodukció részesei lehetünk. A nem mindennapi operett- és revüshow-n közreműködik a szólisták mellett a HungarOperett szimfónikus zenekara és tánckara. Sztárvendég: Kállay Bori.

A HungarOperett társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését. Kovács József, a népszerű opera-operett énekes ezt szerette volna annak idején a világhírű Interoperett megalakulásakor, és emelte 20 év alatt nemzetközi hírűvé a műfajt. Halálával azonban ez a kezdeményezés megszűnt. Kollár Péter Erik – az egykori Interoperett táncos-komikusa - és társulata viszont megálmodta a HungarOperettet és úgy határoztak, hogy folytatják a műfaj népszerűsítését.

A nem mindennapi operett esten részleteket hallhatunk Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Szirmai Albert, Huszka Jenő, Zerkovitz Béla, Eisemann Mihály, Strauss, Brahms, Offenbach legszebb dalaiból.

A remek összeállításban többek között hallható lesz a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony, a Denevér dallamai. Mindezt fokozzák a: Kán kán táncosnők, a keringők királyai, tüzes spanyol dámák, muzsikus cigányok, a revük tollas csillogó táncosnői, paraszt lánykák, és csikósok.

A belépőjegy ára 3500 forint. Szerencsés nyerteseink azonban, ha velünk játszanak, megnyerhetik a jegyüket. A kérdésekért kattintson IDE!

Címkék: kultúra