-Tényleg rajongó függő lettél?
-Nem értem a kérdést. Imádom a rajongókat, de ki nem!?! Amikor a színpadon állok, és látom, hogy az én produkciómat imádják a színpad előtt, ki ne élvezné?

-Mostanában sokat olvasni arról, hogy túlhajszolod magad…
-Ha otthon szeretnék ülni, sorozatokat nézni, és chipset enni, akkor azt tenném. De én ezt akartam! Fellépni, koncertezni, adni valamit magamból az embereknek! Pont annyira vagyok leterhelve, amennyire én akarom.

-Ezek szerint jut idő a barátnőkre is?
-Barátnőkre? Több is van nekem? A viccet félretéve, most annyit vagyok csak otthon amennyit alszom. Szerintem semmilyen hölggyel nem lenne fair csak ennyi időt tölteni. Így most a párkapcsolat a zene, a szerelem meg majd jön.

-Minden álmod egy saját dal. Ezzel hogy állsz?
-Szabó Zével meghallgattuk az első dalomat. A szövegírásban én is részt vettem. Már tényleg csak idő kérdése, és jön az első Király L. Norbis sláger.

 

-Az X-Faktor mennyire forgatta fel az életed?
-Nagyon. Semmi sem ugyanaz. Ja, de! Én.

-Esetleg vetkőzöl is majd a pénteki koncerten, vagy mivel kápráztatod el  a  kaposvári rajongóidat?
-Elárulok egy nagy titkot: nem szoktam előre kigondolni, hogy mi lesz a színpadon. Inkább ott jön a rögtönzés, mert mindig nagyon is számít a közönség. Ha nem vevők rám, akkor azért nem szoktam ebbe energiát feccölni feleslegesen. Minden koncertre készülök valami újjal, valami eredetivel, úgy hogy nem fogok csalódást okozni, az biztos.

Címkék: kultúra