A képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!A képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!A képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!A képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!A képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!A képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!A képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!A képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!A képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!A képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!A képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!
A képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Már órákkal a döntő előtt sürgés-forgás volt az öltözőben. Nem találom a harisnyám! - kiáltott fel az egyik szépség. Úristen, nekem meg nincs itt a sminkesem! - izgult egy másik. Itt még felcsarvarjuk egy kicsit, aztán jó lesz. Ez a mondat annak a versenyzőnek szólt, akinek éppen két és fél órája készült már a frizurája. Szóval úgy tűnt, semmi sincs a helyén. Figyelem, álljatok be, gyertek már - hangzott el az utolsó figyelmeztetés. Most már mindegy. Így marad. 32 hölgy áll haptákban a függöny mögött.
Aztán a fotósok kattintgatása veri fel a csendet és máris szigorú szempárok mustrálják a lányokat. Tiniket és felnőtteket, mert hogy ebben a két kategóriában léptek életük nagy színpadára. S hogy milyenek voltak utcai-, estélyi- és persze fürdőruhában, megnézhetik videónkban.

 

Még két érdekesség: a királynők fejére csaknem 1 millió forint értékű korona került. 4000 kristály ékesítette. Egy-egy alkalmi ruha pedig egy, másfél millió forintot kóstált.

Felnőtt kategória:
Királynő:Virág Nóra Debreceni
1. udvarhölgy: Biszak Kinga Hidasi
2. udvarhölgy: Huszár Zsófia Bárdudvarnok

Tini kategória:
Illyés Jenifer: Dunakeszi
Kővári Rita: Kaposvár
Dutka Vivien: Budapest

Hírességek a zsűriben:
Dr. Gyenesei István
Dr. Benyhe István (volt egészségügyi államtitkár)
Dr.Pataki Gergely plasztikai sebész



Címkék: kultúra