Egy igazi modern esküvőről ma már nem hiányozhat a gyertyafénykeringő. A párok gyakran lepik meg a násznépet hasonlóval.  A legtöbb hölgyet az esküvői ruhák vonzották. A kiállításon mindenki megtalálhatta a számára legmegfelelőbbet.  A gyűrűket is megvehették a párok, és a legkülönlegesebb orchideacsokrokból is válogathattak. Kiderült: még hastáncos produkcióval is fűthetik a hangulatot a párok életük legnagyobb napján.  Zsuzsanna és Attila augusztusra tervezik az esküvőt. Azt mondják: legalább fél évvel a nagy nap előtt el kell kezdeni a szervezést. Fontos, hogy a fiatalok és a rokonok is megtalálják az ételekben és a zenében is a kedvencüket. Még az esküvői sminkkel kapcsolatban is kaphattak hasznos tanácsokat a fiatalok.
Az idei év menyasszonyi sminkje: a letisztult színek és formák. A minimalista stílus, amit képviselni kell. A természetes barnák és a halvány árnyalatok. Itt, ha végigjár mindent és ajánlatokat kér, akkor az egész esküvőt komplett össze tudja rakni a helyszíntől kezdve a virágos dekorig, mindent megtalál.
Több mint 40 kiállító hozta el a legújabb trendnek megfelelő szolgáltatását. A divatbemutatókkal és fellépőkkel gazdagított rendezvényre csaknem 1000-en látogattak el a hétvégén. A szervezők azt mondják: egy esküvő kihozható már 800 ezer forintból. De belekerülhet akár 3-4 millióba is.

Címkék: kultúra