Dr. Boross László hit iránti elkötelezettsége régi múltra tekint vissza. Az egykori ügyvéd az ország több városában megfordult már, többek között Budapesten és Esztergomban, ahol teológiával és hitoktatással is foglalkozott. Két évvel ezelőtt költözött Kaposvárra, ahol hitben és a motoros hobbijában is megtalálta a befogadó közösségét: "Amikor idejöttem először azt hittem, hogy udvariassági szeretetet kapok, de mondhatom, hogy nem. Az egyház és a kaposvári, a somogyi emberek is őszintén befogadók."

Az, hogy a keresztény értékrendet valló motorosok tagjai közé egy pap is tartozik hitbeli és spirituális lendületet is ad az egyesület számára - véli Szabó Krisztián, a klub egyik alapítója.


Pappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagjátPappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagjátPappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagjátPappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagjátPappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagjátPappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagjátPappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagjátPappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagjátPappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagjátPappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagjátPappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagjátPappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagjátPappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagját
Pappá szentelték a Somogyi Motorosok Egyesületének egyik tagját
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Társuk pappá szentelését mintegy ötven motoros ünnepelte szombaton. A kaposvári belvárosból aztán egy túrára indultak a somogyi lankákra.

Címkék: motoros, pap, keresztény, székesegyház, egyház, Kaposvár, Somogy, kis szines