null

Modern, kulturált könyezetben dolgoznak az alkalmazottak a Precognox kaposvári irdodájában. A 15 éve alapított cégben 45-en dolgoznak. 

A vezetés mindent megtesz, hogy a munkavállalók komfortosan és jól érezzék magukat, így rugalmas munkaidőt biztosítanak, odafigyelnek az egészséges életmódra, sportolási lehetőséget biztosítanak.

A programozás lehetőséget ad arra, hogy bárhonnan lehet dolgozni, de nekünk az a személyes meggyőződésünk, hogy egy olyan környezetet hozzunk létre, ahol fizikailag is szívesen dolgoznak a munkavállalóink. Egyfajta baráti kört szerettünk volna létre hozni - tette hozzá a cég ügyvezetője, Jóföldi Endre.

Ezek miatt sem véletlen, hogy idén a Precognox Kft. kapta meg az év kaposvári munkáltatója címet. Szita Károly a mai ünnepélyes átadón kiemlete: a város 2015-ben alapította ezt a címet ,amelyet eddig nagy cégek, munkáltatók kaptak.

Kaposvár polgármestere hozzátette: a Precognox jó úton jár ahhoz, hogy a Dél-Dunántúl legjobb szoftverfejlesztő cége legyen. Ez azért is fotnos, hiszen a város újraiparosítási programjához minden vállalkozásra szükség van.

Címkék: év munkáltatója, precognox, kaposvár, kis szines