null

Örömmel vették át Borostyánvirág Anyaotthon gyermekei az édességekkel és a fogápoláshoz szükséges kellékekkel megtömött bögréket. A Kaposvári Center Lions Club tagjai ezen kívül még sok-sok süteménnyel is megvendégelték a lakókat. 

A klub idén már 6. alkalommal támogatja karácsony környékén az anyaotthont. Igaz máskor is segítik az intézményben menedéket találókat. 

- Év közben is járunk ide, szoktunk hozni játékokat, ruhákat, anyák napján szinte mindig megjelenünk, hozunk fodrászt, körmöst az anyukáknak. Játszunk a gyerekekkel, vagy épp megvendégeljük őket egy finom ebéddel - mondta a szervezet elnöke, Tomka Anna.

null

Az anyaotthon bejáratánál lévő járdát is sikerült rendbe tenni az elmúlt hetekben.

- A felhasznált alapanyagokkal és a munkaerővel is igyekeztünk segíteni - tette hozzá Szabó Zsuzsanna, a Profi Tető Kft. telephelyvezetője.

A jótékonysági szervezet mindezen túl 120 ezer forintot is adományozott az intézmény számára a megemelkedett rezsiköltségek támogatására. A klub idén még a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesületének, a Gyöngyfa Napközi Otthonnak és a Madár utcai tagóvodának segít.

Címkék: anyaotthon, center lions klub, karácsony, kis szines