- Nagyon köszönjük Kaposvár városnak és a lakosainak ezt a szeretetteljes vendéglátást, amivel fogadták a Giro d'Italiát - ezekkel a gondolatokkal kezdte mai sajtótájékoztatóját az olasz kerékpáros körverseny magyarországi szakaszainak főszervezője.

Kamuti Balázs kiemelte: a versenyzőket profi stábok kísérik majd, ezért is van szükség a már korábban bejelentett szakaszos lezárásokra.

Nézzék meg videónkat a sajtóeseményről!

Íme egy részletes térkép a lezárásokról!

A versenyzők 12 óra 25 perckor rajtolnak Kaposvárról, a Kossuth térről, majd a Fő utca - Dózsa György utca - Budai Nagy Antal utca - Újpiac tér - Áchim András utca - Vásártéri út - Jutai út - Hajnóczy József utca útvonalon hagyják el Kaposvárt. A mezőny a 610-es számú főúton halad tovább, majd Kaposfőnél a 61-es főútvonalon Nagybajom – Böhönye – Iharosberény – Pogányszentpéter településeken keresztül távozik Zala megye irányába.

A forgalomterelések következtében jelentős torlódásra kell számítani a lezárt útszakaszok környezetében is, és előfordulhat, hogy a közlekedő járműveknek több órás várakozásra kell számítaniuk.

Címkék: giro, lezárás, kaposvár, kis szines