A kis Boldizsár harmadik születésnapját ünnepelte szülővárosa hivatásos tűzoltóinak körében - írja közleményében a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az időjárás keresztülhúzta ugyan a kisfiú édesanyja és a tűzoltók számításait, de a meglepetés nem maradt el. A tervek szerint a tűzoltók az otthonában látogatták volna meg a szülinapost, de az eső szakadatlanul esett a kitűzött napon. Boldi – ahogy a szülei becézik – fiatal kora ellenére határozott célokkal rendelkezik: ha nagy lesz, tűzoltó lesz, mi több, a kosaras autó sofőrje. Anyukájának kijelentette: én egy hős leszek, anya! Eloltom majd a tüzet és megmentem az embereket! 

A család autója parancsnoki autónak van kinevezve és még egy képzeletbeli sziréna gomb is van benne. Ez a jármű szállította születésnapján is a nagyatádi tűzoltóságra, ahol a meglepett kisfiút a város tűzoltói fogadták és körükben fújhatta el a születésnapi tortáján a gyertyákat. 


Fotó: Nagyatád HTPFotó: Nagyatád HTPFotó: Nagyatád HTPFotó: Nagyatád HTPFotó: Nagyatád HTPFotó: Nagyatád HTPFotó: Nagyatád HTPFotó: Nagyatád HTP
Fotó: Nagyatád HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: torta, születésnap, tűzoltók, kis szines