Az Együd Árpád Kulturális Központ újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt és egész nyáron változatos programokkal, könnyűzenei koncertekkel, néptánc és népzenei foglalkozásokkal, kiállításokkal és esti tárlatvezetésekkel várja az érdeklődőket.

Június 26-án (szombaton) a Vaszary Képtárban (Együd Árpád Kulturális Központ 1. emelet) a Múzeumok Éjszakája programsorozat részeként 18 és 21 órától tárlatvezetéseket tartanak a Kapos Art jubileumi kiállításán.

null

17 órától 22 óráig folyamatosan „Retro / 30 Év / Itt tartunk” címmel archív videókból mutatnak be képeket az egyesület elmúlt 30 évéből. A kiállítás július 24-éig tekinthető meg 15 óráig.

Egész nyáron minden szerda este 19 órától Könnyűzenei Klubkoncerteken szórakozhatnak a zenekedvelők a második emeleti aulában. Június 23-án Zoord lemezbemutató koncerten, június 30-án Molnár Tamás akusztikus koncertjén vehetnek részt a könnyűzene kedvelői.

null

Július 7-én Karácsony János „Az időn túl” című szólóestjére, július 14-én Beck Zoli „Gyereknek bátor” című szerzői estjére várjáka nagyérdemű közönséget. Július 21-én Szűcs Antal Gábor és Horváth János Mediterrán Gitár Duó koncertjén, július 28-án Lili és Hunor (Hizibizo) akusztikus koncertjén szórakozhatnak az érdeklődők. Augusztus 4-én Horányi Juli - Iván Szandra Duó koncertjére, augusztus 11-én a Lázár tesók ülős koncertjére várnak minden zenerajongót. A koncertekre 1000 forintért válthatók belépőjegyek.

null

Július 5-én 17 órakor Fülöp Claudia „Az éjszaka színei” című kiállítása nyílik meg a 2. emeleti kiállítóterében. Július 12. és 23. között hétfőnként és keddenként 9-től 12-ig, csütörtökönként 13 és 16 óra között szünidei foglalkoztatóikon társasjátékokkal, könyvekkel kézműves foglalkozásokkal és angol készségfejlesztő foglalkozásokkal várják az általános iskolás gyermekeket.

null

Június 19-én, július 3-án, 17-én és 31-én a néptánc szerelmeseit várja a Titi Táncházban a Somogy Táncegyüttes és a Somogy Zenekar, ahol 18 órától gyermek, 20 órától 24 óráig felnőtt „batyus” táncházon vehetnek részt az érdeklődők. Július 20. és 24. között délelőtt és délután Népzenei Szakkörön várják citera, brácsa, hegedű és nagybőgő foglalkozásokra a fiatal kezdő és haladó népzenészeket.

null

A rendezvényeken a hatályos kormányrendelet alapján 18 év felett csak védettségi igazolvány és egy személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával, kiskorúak pedig védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt.

Címkék: Együd Árpád Kulturális Központ, programajánló, nyár, kis szines