Néhány nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra a Google, hogy a “koronavírus” volt náluk a leggyakrabban keresett szó az idei évben. Nem árulunk el nagy titkot, de a KaposPontot is uralta a világjárvány 2020-ban. A legnézettebb cikkek között ugyanis tarolt idén a fertőzés.

Márciusban a veszélyhelyzet elrendelése mozgatta meg olvasóinkat, majd nem sokkal később jött a hír, hogy bezárnak az iskolák. Örömteli, hogy a legolvasottabb írásaink közé bekerült a “Koronavírus: ne dőljön be a tévhiteknek” című összefoglalónk is.

Az első hullám után sokan várták a nyári lazítást. Ezt jól jelzi az is, hogy időjósunk, Szalinay Tibor “Ilyen időjárás vár ránk 2020 nyarán” című előrejelzése is bekerült a legnépszerűbb írások közé.

Tragédiáktól sem volt mentes az év. Júliusban egy halálos ejtőernyős balesetről tudósítottunk Kaposújlakról, októberben pedig egy megrázó vallomást osztottunk meg olvasóinkkal. November elején kaptuk a szomorú hírt, hogy elhunyt Szita Bence nevelőapja, Gyöngyi Sándor.

Gyűjtésünket zárjuk vidámabb pillanatokkal. Rengeteg kattintás érkezett Digitális Karantények című pályázatunkra, és sokan voltak kíváncsiak az első leánykérésre a Kaposvár Arénában

2021-ben folytatjuk!

Címkék: toplista, 2020, kapospont, kis szines