Kisnyuszik, csincsillák és kisboci is született a Katica Tanyán. Berci, a bikaborjú már magabiztosan ismerkedik a látogatókkal, természetesen anyja Bori tehén társaságában. A lámaházaspár pedig belefogott a családalapításba. Az élményközpont megkapta a családbarát szolgáltató hely tanúsítványt, amit egy új attrakció megnyitásával ünnepeltek.

Berci, a bikaborjú már magabiztosan ismerkedik a látogatókkal, természetesen anyja Bori tehén társaságában, ami nagy öröm a két hónapja született Henriknek, aki szintén bikaborjú és már várta, hogy vele egykorú és méretű barátja legyen. A kis csincsillák még csak pár napja jöttek a világra, így a nemüket még nem lehet tudni, de az biztos, hogy napról napra nőnek és a szurikáták, tengerimalacok és nyuszik mellett a legkedveltebb kisállatok a tanya látogatói körében.

Samu és Saci, a láma házaspár pedig megünnepelte első házassági évfordulóját, és már nagyon belevetették magukat a házasélet örömeibe is, így az állatgondozók próbálják megsaccolni, hogy mikor érkezik Zsófi testvére. Ami biztos, mivel a lámák 11 hónapig vemhesek, erre még várni kell.

Nem rég kapta az értesítést a Katica Tanya, hogy 2020-ban elnyerték a családbarát szolgáltató hely tanúsítványt, majdnem maximális pontszámmal, ami egy megerősítés volt számukra, hogy jó úton haladnak és valóban családbarát módon működnek. Ennek örömére át is adták legújabb attrakciójukat, ami az extrém falusi izgalmat és sportot kedvelő apukáknak, fiúknak és lányoknak nyújt élményt, hiszen kipróbálhatják a balta dobálást, a BAL-ta és JOBB-ta elnevezésű játékkal.

Az élmények mellett a biztonságra is maximálisan odafigyelnek a Katica Tanyán, ózon-kabinos fertőtlenítésen esnek át minden használat után az elektromos versenygokart során használt sisakok. Számos ponton vannak kitéve kézfertőtlenítők és a 13 hektáros terület segít, hogy a biztonságos távolságot is be tudják tartani egymás között a látogatók. A kontaktmentes fizetés pedig a Pöttyös Katica Klubkártyán keresztül is lehetséges.

Címkék: élményközpont, családbarát, óvintézkedés, Patca, Katica Tanya, biztonság, kis szines