Mesterkedj! címmel online játékot indított a Kaposvári Szakképzési Centrum. Hétfőtől csütörtökig minden nap egy-egy szakmáról egyre több információt eláruló játékos feladatokat kapnak az iskolások.

A megfejtéseket pedig pénteken kell beküldeni online. Akkor sorsolják majd ki a heti nyertest. A centrum azért indította a játékot, hogy segítse a pályaválasztás előtt álló fiatalokat.

- A cél az, hogy a pályaorientációs rendezvények helyett valamivel foglalkoztathassuk azokat a tanulókat, akik már hetek óta arra kényszerülnek, hogy az otthonukban tanuljanak - tette hozzá a Kaposvári Szakképzési Centrum főigazgatója, Weimann Gáborné.

null

A játékban - melyet ide kattintva érhet el - minden somogyi felsős részt vehet. A heti ajándékok mellett egy fődíjat is kisorsolnak majd a tanév végén, azok között akik a legtöbb megfejtést beküldték. A vetélkedőn kívül a rendkívüli felvételire is jelentkezhetnek még a fiatalok.

A centrum 10 tagintézményében több mint 50 szakma közül választhattak a fiatalok. A jelentkezéseket május 22-ig lehet beadni.

Címkék: kaposvári szakképzési centrum, nyereményjáték, online, kis szines