Idén hatodik alkalommal azták át az Év Kutyabarát Helye díjakat. Az idei díjazottak között balatoni pláza, cukrászda, kávézó és étterem is található - olvasható a Kutyabarát.hu oldalon.

Nemcsak a vendéglátó szektorban, turizmusban érzékelhető a kutyabarátság népszerűbbé válása, de egyre több munkahely is kutyabaráttá vált a közelmúltban. A Kutyabarát.hu csapata online felületein 2012 óta, a Kutyabarát Magazin keretén belül 2017-től pedig nyomtatott formában is népszerűsíti a felelős kutyatartást és a kutyabarát filozófiát. Kampányaival, projektjeivel a hazai kutyás társadalom fejlődéséhez igyekszik hozzájárulni. Ennek egyik kiemelkedő és meghatározó programja a 2014-től minden évben megrendezésre kerülő Év Kutyabarát Helye kampány.

Fotó: Kutyabarát.hu
Fotó: Kutyabarát.hu

Idén 11 kategóriában összesen 39 díj került kiosztásra. A közönségdíjakon túl a Kutyabarát.hu zsűri díját, valamint a kampány partnereinek díjait is átadták. 2019-ben üzletközpont kategóriában a Kutyabarát Balaton különdíját a siófoki Sió Pláza szerezte meg, cukrászda kategóriában a balatonlellei Márton cukrászdát, vidéki kávézó kategóriában a siófoki Cafe Maran-t, vidéki étterem kategóriában a vonyarcvashegyi Rétes Éttermet, panzió/vendégház kategóriában a badacsonyörsi Vánkost díjazták. Kutyabarát címet szerzett még a vászolyi Zománc Bisztrócska, a hévízi Bonvital Wellness & Gastro Hotel, valamint a kisapátiban működő Taberna Infinito is.

A díjaztottak teljes listája megtalálható a Kutyabarát.hu oldalon.

Címkék: cukrászda, kutyabarát, étterem, díj, kis szines, Balaton