Idén, immár második alkalommal rendezték meg a Murci Fesztivált a balatonlellei Kishegyen. A Dél-Balatoni Borvidék egyik központja a jó időnek és a még jobb italoknak köszönhetően szombaton megtelt emberekkel, parkolóhelyet pedig a pincéktől csak kilométerekre lehetett találni.


Képek a balatonlellei Murci FesztiválrólKépek a balatonlellei Murci FesztiválrólKépek a balatonlellei Murci FesztiválrólKépek a balatonlellei Murci FesztiválrólKépek a balatonlellei Murci FesztiválrólKépek a balatonlellei Murci FesztiválrólKépek a balatonlellei Murci FesztiválrólKépek a balatonlellei Murci FesztiválrólKépek a balatonlellei Murci FesztiválrólKépek a balatonlellei Murci FesztiválrólKépek a balatonlellei Murci FesztiválrólKépek a balatonlellei Murci FesztiválrólKépek a balatonlellei Murci Fesztiválról
Képek a balatonlellei Murci Fesztiválról
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A fesztiválon a kishegyi pincészetek kínáltak színes programokat, illetve a domb tetején található kápolnánál sátrak, vásár és a környék borászai várták a látogatókat. A standoknál és a pincéknél is egyaránt meg lehetett kóstolni az idei murcit, ami a must és a bor közötti köztes állapotú ital, de a legújabb borokkal és étellel is kínálták a vendégeket.

A program célja idén is a környék borainak népszerűsítése volt. A helyi borászoktól megtudtuk azt is, hogy idén kiemelkedően jó évjáratra számítanak.

Címkék: Murci, Kishegy, Fesztivál, bor, Balatonlelle, kis szines