Idén februárban kezdődött Samu, a patcai láma története, amikor társkereső hirdetést adtak fel a nevébe, hogy megtalálja az igazit. Pár hónappal később Saci személyében meg is találta, így frigyre léptek. Az viszont mindenki számára meglepetés volt, hogy Saci ekkor már várandós volt, így történt meg, hogy vasárnap reggel mindenki meglepetésére nem két, hanem három láma várta a reggelit a karámba.

null

A kis lámacsikó egyébként teljesen úgy néz ki, mint nevelőapja, így remélhetőleg hamar megszokja Samu az új szerepet és apaként is olyan jól megállja a helyét, mint újdonsült férjként.

- Hozzá vagyunk szokva a folyamatos változáshoz a tanyán, hiszen folyamatosan bővül az állatállományunk, ugyanúgy, mint a programok száma is, így jelenleg körülbelül 150 állattal és több mint száz attrakcióval várjuk vendégeinket, legutóbb pont Samu és Saci esküvőjén adtuk át az elektromos versenygokart pályát - mondta Handó János, a Katica Tanya alapító tulajdonosa.

Természetesen jelenleg elkülönítve van az anyuka és a kis lámacsikó, aki kislány lett, ami külön öröm az élménypark tulajdonosai számára, hiszen az elmúlt években szembesültek vele, hogy sokkal kevesebb Magyarországon a nőstény láma, mint a hím.

Az új jövevény a Zsófi nevet kapta és amint látogatható lesz, valamennyi közösségi csatornán tájékoztatni fogják a Katica Tanya követőit.

Címkék: láma, katica tanya, születés, kis szines