Van aki fürdőzésre, van aki színházbérletre, de olyan is akad, aki buszbérlet vásárlásra használja az idén 14 éves Kaposvár Kártyát. A kedvezményeknek köszönhetően a kaposvári lakosok egy évben több ezer forintot is spórolhatnak. Azonban helyi vállalkozásoknál is lehet már kedvezményesen vásárolni a város kártyájával.

A Design Stúdió Kaposvár egy éve csatlakozott az elfogadóhelyekhez, a legtöbb vásárlójuk él is a kártya nyújtotta kedvezményekkel.

- Sokan hozzák magát a kártyát, fel kell mutatni, most már a QR kódot is tudjuk használni, szeretnek a vásárlók élni a kedvezményekkel – tette hozzá Faluhelyi Ákos, az üzlet vezetője.

Mostantól megújult külsővel és tartalmakkal rendelkezik a kedvezmény kártya. Az úgynevezett QR kódnak köszönhetően sokkal könnyebben leolvasható a kártya, így a vállalkozásoknak sem kell terminált beszerezniük, elég egy kamerával rendelkező okos készülék és már érvényesíthető is a kedvezmény.

null

Az elektronikus rendszernek köszönhetően pedig a vásárlók is nyomon követhetik majd azt, mennyit spóroltak egy évben a kártya használatával.

Ettől kezdve látni fogjuk a kártyatulajdonosok vásárlási szokásait és ehhez hozzá tudunk igazodni kedvezménytípusokkal. Így például számíthatnak majd a Kaposvár Kártyások a következő években különböző csomagajánlatokra vagy éppen rövididős kedvezményekre – tette hozzá Pintér Rómeó, önkormányzati képviselő.

Eddig több mint 50 kaposvári vállalkozás minősült hiteles elfogadóhelynek, a jövőben azonban a könnyebb kezelhetőség miatt bárki elfogadóhellyé válhat majd.

null

- Én bízom abban, hogy nem állunk meg ennél az 53 cégnél és az új kártya sokkal kényelmesebb, gyorsabb és biztonságosabb elfogadási lehetőséget biztosít majd mindenki számára – emelte ki Szita Károly, Kaposvár polgármestere.

A Kaposvár Kártya érvényességét minden évben meg kell hosszabbítani, amit a Tourinform irodában tehetnek meg a tulajdonosok. A vállalkozások pedig szintén itt adhatják be kérelmüket, ha ők is csatlakoznának az elfogadóhelyek köréhez.

Címkék: qr kód, kaposvár kártya, megújult, mobiltelefon, kis szines