Tökjó napot tartott szombaton a Kaposvári Nagypiac. Az esemény legnagyobb szenzációja a tökök versenye volt, ahol a legnagyobb tök, legnagyobb sütőtök és a legérdekesebb tök kategóriákban versenyeztek egymással a termések. Nevezők akadtak szép számmal, akadtak hatalmasra nőtt sütőtökök és furcsábbnál furcsább dísztökök is. A legnagyobb somogyi tököt idén Szabó András szolgáltatta be, terménye kereken 55 kilogrammos lett.


Tökjó napot tartottak a NagypiaconTökjó napot tartottak a NagypiaconTökjó napot tartottak a NagypiaconTökjó napot tartottak a NagypiaconTökjó napot tartottak a NagypiaconTökjó napot tartottak a NagypiaconTökjó napot tartottak a NagypiaconTökjó napot tartottak a NagypiaconTökjó napot tartottak a NagypiaconTökjó napot tartottak a NagypiaconTökjó napot tartottak a NagypiaconTökjó napot tartottak a NagypiaconTökjó napot tartottak a Nagypiacon
Tökjó napot tartottak a Nagypiacon
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Tökjó napon egyébként volt még ingyenes zöldhályogszűrés, vércukor- és vérnyomásméréssel, tökfaragás, kreatív játszóház, néptánc bemutató és tökkirály, illetve királynő választás is.

Címkék: Tök, Nagypiac, verseny, kis szines, Kaposvár