Szombaton reggel kilenc órakor megnyílt a Dél-Dunántúl legnagyobb egybefüggő vízfelületével bíró strandrészleg a Virágfürdőben. A vízi világ Pünkösd hétfőjén is 4400 négyzetméteren 17 féle, összesen majdnem félszáz látványelemmel, közkedvelt csúszdákkal várja a fürdőzőket.

A nyitónapon már kora délután meghaladta a belépőt váltók száma az ezret.

A nyári időszakra való tekintettel természetesen webkameránkat most is átvittük a Kossuth térről a Virágfürdőbe. Ide kattintva lehet leskelődni.

A létesítményben ugyanakkor szombaton rendezték meg a 49. Dr. Csik Ferenc Úszó Emlékversenyt is, ahol a tervezett új versenyuszoda alapkőletételének időpontját is bejelentették.


Június 3-án, szombaton megnyitott a Virágfürdő strandjaJúnius 3-án, szombaton megnyitott a Virágfürdő strandjaJúnius 3-án, szombaton megnyitott a Virágfürdő strandjaJúnius 3-án, szombaton megnyitott a Virágfürdő strandjaJúnius 3-án, szombaton megnyitott a Virágfürdő strandjaJúnius 3-án, szombaton megnyitott a Virágfürdő strandjaJúnius 3-án, szombaton megnyitott a Virágfürdő strandjaJúnius 3-án, szombaton megnyitott a Virágfürdő strandjaJúnius 3-án, szombaton megnyitott a Virágfürdő strandjaJúnius 3-án, szombaton megnyitott a Virágfürdő strandjaJúnius 3-án, szombaton megnyitott a Virágfürdő strandjaJúnius 3-án, szombaton megnyitott a Virágfürdő strandja
Június 3-án, szombaton megnyitott a Virágfürdő strandja
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: webkamera, medence, virágfürdő, strand, Kaposvár, kis szines