"A jó sonka titkából regényt lehetne írni, de titkokat nem árulok el!" - mondta tudósítónk kérdésére az egyik őstermelő szombaton délelőtt a Kaposvári Nagypiacon.

Annyit azonban elmondott, hogy a minőségi alapanyagon, a pácoláson és a füstölésen túl rengeteg múlik a tároláson is. A legjobb, ha száraz és szellős helyen "pihentejük" az ünnepi finomságot.


Húsvéti készülődés a Kaposvári NagypiaconHúsvéti készülődés a Kaposvári NagypiaconHúsvéti készülődés a Kaposvári NagypiaconHúsvéti készülődés a Kaposvári NagypiaconHúsvéti készülődés a Kaposvári NagypiaconHúsvéti készülődés a Kaposvári NagypiaconHúsvéti készülődés a Kaposvári NagypiaconHúsvéti készülődés a Kaposvári NagypiaconHúsvéti készülődés a Kaposvári NagypiaconHúsvéti készülődés a Kaposvári NagypiaconHúsvéti készülődés a Kaposvári NagypiaconHúsvéti készülődés a Kaposvári NagypiaconHúsvéti készülődés a Kaposvári NagypiaconHúsvéti készülődés a Kaposvári Nagypiacon
Húsvéti készülődés a Kaposvári Nagypiacon
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: sonka, tojás, húsvét, piac, kis szines