A szorgos kezek a többi között takarítottak a sétáló utcában, az Európa, valamint a Berzsenyi parkban és szerte a városban.

A város rendbetétele szombaton is folytatódik.

A rendrakási akcióhoz a videotonosok is csatlakoztak, akik az alábbi pár sorban összegezték tapasztalataikat:

A Videoton kaposvári és marcali munkatársai is rendkívül fontosnak tartják a környezet megóvását, ez abból is látszik, hogy a korábbi évekhez képest nagyobb létszámmal, összesen mintegy 103 fővel csatlakoztak Kaposvár Nagy várostakarítási és a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! mozgalom szemétgyűjtő akciójához. Az önkéntes dolgozók egyszerre két helyszínen Kaposváron és Marcaliban is célul tűzték ki munkakörnyezetük, a Videoton gyárak egy kilométeres körzetének rendbetételét.

„Személy szerint fontosnak tartom, hogy a cég ahol dolgozom csatlakozik olyan környezetvédelmi programokhoz, mint a TeSzedd. Elkeserítő, hogy bármerre is nézek, szinte mindenhol találkozom kisebb-nagyobb hulladékhalmokkal, ezért úgy gondolom, a szemétszedéssel jómagam is tehetek a tisztább környezetért. A hétköznapokban is szem előtt tartom a környezetünk védelmét úgy, hogy otthon is szelektíven gyűjtjük a műanyagot és papírhulladékot”  - mondta Derdák Ernőné a Videoton gyártósori összeszerelője.

Címkék: tisztaság, várostakarítás, rend, közösség, kis szines, Kaposvár