Csütörtökön délután a Rét utcai óvodások műsora után Oláh Lajosné alpolgármester köszönte meg a kaposváriak nevében az áldozatos munkájukat.

- Azt a feladatot, amit Önök is végeznek, csak olyan emberek képesek megoldani, akik szívvel-lélekkel teszik a dolgukat, s akik szeretik az embertársaikat. Bár Kaposvár célja az, hogy az évtized végéig mindazok dolgozhassanak, akik munkából szeretnének megélni, tudjuk jól: mindig lesznek olyanok, akik semmilyen más támaszra nem számíthatnak, csak Önökre, csak ránk. Idős, magányos emberek, hajléktalanok, fogyatékkal élők, olyan társaink, akik önhibájukon kívül küzdenek nehéz problémákkal - mondta köszöntőjében Kaposvár alpolgármestere.

Az ünnepségen elismerésben részesültek az alábbi szakemberek:


Nézzék meg fotóinkat az ünnepségrőlNézzék meg fotóinkat az ünnepségrőlNézzék meg fotóinkat az ünnepségrőlNézzék meg fotóinkat az ünnepségrőlNézzék meg fotóinkat az ünnepségrőlNézzék meg fotóinkat az ünnepségrőlNézzék meg fotóinkat az ünnepségről
Nézzék meg fotóinkat az ünnepségről
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Lukács Árpádné szociális gondozó

Pályáját 1979-ben a Kaposvári csecsemőotthonban kezdte, majd 6 évig dolgozott gyermekgondozóként bölcsődében. 1990 óta munkálkodik a Szociális Gondozási Központ Szigetvár Utcai Idősek klubjában.

A klubtagok és az étkezők rátermettségéért, kedvességéért, pontosságáért bíznak benne, a kollégái nyíltságáért, megbízhatóságáért szeretik.
A szakmai tudásán felül empátiája, embersége, kreativitása teszi őt igazán szociális szakemberré.

Hidegné Csikós Lívia ápolási vezető

2006 áprilisától dolgozik a Liget Időskorúak Otthonában.
Ápoló, gondozóként kezdte, idén nyártól pedig ápolási vezetői munkakört tölt be. Munkáját mindig becsületesen, precízen végezte. Kiváló empátiájának és kommunikációs készségének köszönhetően ellátottaink megbíznak benne, szeretik.

Tevékenységét a lakók iránti odafigyelés, tapintat, türelem, tisztelet és segítőkészség jellemzi. Kiváló közösségi ember, a segítő team oszlopos tagja, szabadidejét is feláldozva részt vesz az intézmény rendezvényein, programjain. Az évek során szakmai továbbképzéseken folyamatosan bővítette tudását. Kedvességével, őszinteségével, szaktudásával kivívta mind az ellátottak, mind munkatársai szeretetét, tiszteletét.

Bogdánné Kalányos Katalin családgondozó

2005. november 1-től dolgozik a kaposvári családsegítőben.
Családsegítés területen kezdte munkáját, 2013 januárjától a gyermekjóléti csoport családgondozójaként dolgozik. Szakirányú végzettséget szerzett mint általános szociális munkás a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. Hivatását felelősségteljesen, segítőkészen gyakorolja.

A közösségek, a családok, az egyének és legfőképpen a gyermekek szociális problémáinak kezelésében egy évtizede van jelen, a segítő folyamatban érintettek érdekét szem előtt tartva. Munkája során az elesett emberek segítése, hátrányaik leküzdése, valamint esélyeik javítása a legfőbb célkitűzése.

Címkék: Oláh Lajosné, köszöntése, dolgozók, szociális, Szita Károly, kis szines, Kaposvár